Kiire - Uutta intoa vai turtumista?

Kiirettä pitää, olen ehtinyt nukkumaan normaaliin verrattuna todella vähän. Teen duunia iltaisin kahdeksan jälkeen yömyöhään. Työskentelen maanantaista torstaihin eräässä asusteyrityksessä ja perjantait ovat oman yrityksen työpäiviä. Asiat kuitenkaan eivät etene pelkästään yhden päivän voimalla viikossa. Olen myös äiti, joten varailen työpäivän jälkeisen ajan pojalle, työt ehtii tehdä myöhemmin.

Kiire kun on, se tuo mukanaan nopeatempoista toimintaa, sähköpostien kirjoittamista, korien punomista ja villejä äkkinäisiä ideoita (liittyen pääasiassa markkinointiin). Kiire syö luovuutta ja sitä, että ehtisin tehdä uusia malleja sälekoreista tai kaivaa uudet värit esille. Hoidan tällä hetkellä lähes kaiken itse yrityksessäni mm. markkinoinnin ja myynnin. Valmistuksessa auttavat muutamat toimintakeskukset. Pääosin tuotanto on kuitenkin omissa käsissäni ja varaston määrä on lähes olematon. Ajan puutteen vuoksi uusien tuotteiden suunnittelu on jäänyt liian vähälle. Hienoa tässä on se, että jokainen "lanka" joka näkyy missä tahansa on omien käsieni kautta tuotettua.

Hyvinkään Asuntomessuilta on näkynyt paljon juttuja Dekotalosta eri medioissa, lehdissäkin. Huomasin aikaa sitten, että kansikuva Kauniit kodit -lehdessä oli kyseisestä kohteesta. Kanteen oli päässyt myös keskikokoinen säletarjotin. Lehteä ajattelin pitkään, en vain ehtinyt sitä ostamaan, kunnes eilen muistin kaupassa ko. lehden. Otin lehden käteen ja hymyilin vähän, siellä se oli. Jotakin on tehty oikein.


Vaikka purin tähän postaukseen kiireeni ja ehtimättömyyteni, olen NIIN onnellinen ja iloinen, että saan tehdä juuri näitä asioita.

Ei kommentteja: