Ihana Jonna ja pari uutta Sälekorimallia

Sunnuntaita, iloista sunnuntaita!

Tänään sain ihanan Jonnan vieraaksi työhuoneelle, tehtiin ensimmäiset korit yhdessä. Intoa riitti ja Jonnan ensimmäisestä korista tuli lähes priimaa, hyvä Jonna! Yhteistyö alkoi ja pian on Kokkolassa tehonaisten punontapiiri kohdillaan.

Kauppa ja Galleria Tallin Auli pyysi jo aikaa sitten, että voisinko tehdä suodatinpusseille kotelon/telineen. Ajatushan on aivan loistava, ja vihdoin pääsin testailemaan.
Ensimmäinen malli mahduttaa pussit sisäänsä kyljelleen ja toinen pitää pussit nätisti kaaressa pystyssä. Vielä kun tietäisi kumman ottaisi tuotantoon isommasti.2 kommenttia:

RiikkaS kirjoitti...

Juu, mää kyllä kannattaisin tuota pystympää mallia (kuvittelen, että siitä saa helpommin otettua pussin ja se veisi vähemmän kaappitilaa(? jos nyt raaskii sälekoria kaappiin piilottaa...). Ootko koskaan kokeillu tehdä kannellista mallia, semmoista monesti kaipaisi kaikenlaiselle rojulle. Toimisiko vaikka pienillä saranoilla tms?

Anna kirjoitti...

Hei Riikka, kiitos kommentistasi! Molemmat mallit on päätetty ottaa tuotantoon, sillä niiden käyttötarkoitukset toimii maidon ja mehun telineinä muun muassa myöskin. Täytyy ottaa niistä kuvat, kun ehtii.

Kansia on tullut myös juuri tänään varastoon, puisia. Ensimmäinen erä on mitoitettu kolmelle kuution malliselle korille :) Laitan niistä infoa pian tännekin. Fb:ssä onkin jo kuvia niistä... :)