Viikko 12

Viikko on koostunut todella monista asioista, pa**amaanantaista ja ilon-tiistaista + muista viikonpäivistä.
Tämä päivä on mennyt tilausten toteutuksessa, eli kädet näyttää tällä hetkellä hieman nakeilta, koska saatoin punoa useamman kymmentä koria.

Iloisin asia tässä päivässä oli se, että sälekorit voi todellakin pestä pesukoneessa!
Asia helpottaa niin suunnattoman paljon valmistusta, että kiitos ja kumarrus tuon koneen keksijälle. 

Pari uutta jälleenmyyjää on tulossa. Päivitän ne heti, kun tuotteet on päässeet perille.
Uusimmat jälleenmyyjät voi käydä katsomassa nettisivuilla ensi viikolla: http://www.annanygard.com/p/jalleenmyyjaksi.html

Päivitykset on keskittynyt tosi paljon nyt tuonne Facebookin suuntaan, johtuu vissiin siitä, että en vain ehdi kirjoitella tänne. On helpompaa vastata facebookin antamaan kysymykseen, kuten esim. "Miten sinulla Anna Nygård Design menee?". Hauskaa, että se kysyy oikeasti tuohon tapaan.On ollut myös ilo tehdä yhteistyötä Sisustuskärpänen -divaaniblogin Heidin kanssa. Parhainta on kuulla kuvauksia/ajatuksia itse luomista tuotteista muilta.
 "Anna Nygård on osannut hienosti yhdistää AND-tuotteissaan vanhan käsityötekniikan, kestävän ja uudelleen löydetyn materiaalin, ja kauniin muotoilun! Materiaali mahdollistaa monenlaiset ideat korien käyttöön: kasvien suojaruukkuina, suihkutiloissa, keittiössä, toimistossa, parvekkeella…"
- Heidi Lehto, Sisustukärpänen

Sisustuskärpänen  -blogissa on meneillään parhaillaan arvonta, jossa palkintona kolme AND- koria. Arvontaan KLIK!


Ai niin, ja kuvassa yllä on uusin malli korista -pysyy kynät paremmin pystyssä.Vielä piti kertoa se, että Sälekoreja voi ostaa joko jälleenmyyjiltä tai sitten suoraan sähköpostitse anna.nygard(ät)yahoo.com. http://www.annanygard.com/2013/03/mista-voin-ostaa-salekoreja.html

Valmistelen lähiaikoina saitin, josta näkee kaikki mallit ja niiden hinnat.


Lenni on kipeänä, kuumeessa. Japanilaiset duududappoodii -ohjelmat alkaa olla katottu loppuun, joten jospa me siirryttäisiin nyt vaikka sohvalle.

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja: