Kuvaukset 5/1/2013 Making of

Ajatus kuvauksista on lähtenyt jo aikaa sitten, kun mietin .VESKA -laukun eteenpäin taaperrusta.
Tuote on toimiva ja erilainen. Halusin siitä kuvat, jotka on otettu muualla kuin meidän olohuoneessa tai Lennin leikkihuoneessa. Täytyi lähteä siis Helsinkiin. Suomen pääkaupunkiin päädyttiin, koska kaksi erittäin lahjakasta nuorta tekijää asuvat siellä. Parhainta oli myös aito kiinnostus yhteiseen projektiin.

Kysyin noin pari kuukautta sitten kuvaaja Johannalta, josko hän haluaisi kuvata tuotteitani. Sain iloisen vastauksen - Johanna oli mukana.  Seuraavaksi mietittiin, kuka tulisi malliksi. Mieleen tuli ensimmäisenä graafinen suunnittelija/malli Amanda, joka on tehnyt jokin aika sitten AND flyerkortit. Amanda lähti myös projektiin mukaan. Jengi oli koossa.

Perustettiin ryhmittymä facebookiin, koska asutaan kuitenkin eri puolilla, jotta voitiin suunnitella mahdollisimman paljon etukäteen. Johanna kävi katsomassa/kuvaamassa mahdollisia kuvauspaikkoja. Amanda kertoi omasta vaatevalikoimastaan, joka osoittautui juuri oikeanlaiseksi kuvauksia ajatellen.
 
 
Vasemmalla malli/Amanda Halonen, oikealla kuvaaja/Johanna Karttunen 

Kaikki kuvat paikassa Made in Kallio! Joka on muuten aivan mahtava paikka, käykää kun käytte Kalliossa. Kiitos, että saatiin "käydä"!

Kuvauksiin sisältyi useita muitakin kuvauspaikkoja. Toinen kahvila oli Kahvila Sävy, jossa kuvattiin uusi malli .VESKA -laukusta. Se on vähän kuin slimfit! Siitä myöhemmin lisää.

/Anna

Ei kommentteja: