Kiitos Amanda Tack!

Yhteistyö Amanda Halosen kanssa alkoi, kun pohdin .VESKA -sälekaihdin laukkua tarkemmin. Amanda opiskelee Metropolian muotoilun koulutusohjelmassa, tekstiilisuunnittelua.
Hän halusi tehdä koulutyönä muotoilun esseen Anna Nygård Designista. Pääsin lukemaan esseen ja voin sanoa, että tuli hyvä mieli. Kiitos Amanda ihanista sanoistasi!

Yhteistyö jatkuu ja pian on nähtävillä Amandan suunnittelemat mainoskortit säletuotteista ja itse .VESKA -laukusta, jonka logon hän on myöskin suunnitellut.
"Anna Nygård Design

Tyyliä ja muotoilua jo ”unohdetuista” materiaaleista.

Valitsin aiheekseni suomalaisen muotoilun omatoimisen aktiivin, Anna Nygårdin, joka asuu perheineen Kokkolassa. Hän on opiskellut tekstiili- ja vaatetustekniikkaa Keski-Pohjanmaan ammattikorkekoulussa. Olemme tutustuneet toisiimme blogiemme kautta ja blogipostausten kommentointi puolin ja toisin on johtanut siihen, että Anna otti minuun pari kuukautta sitten yhteyttä graafisen suunnittelutaustani vuoksi. Tein yhdelle hänen uusimmista tuotteistaan logon / tuotemerkin, ja luvassa lienee yhteistyötä myös jatkossa.

AND Anna Nygård Design suunnittelee, markkinoi ja valmistaa tuotteensa kotimaisesti. Annan ammatillinen suunnittelutyö lähti käyntiin Ecopilt-valaisimesta, joka koostuu vanhoista lasisista lastenruokapurkeista. Valaisin oli esillä Habitaren EcoDesign- erikoisnäyttelyssä vuonna 2010. Uusimpien tuotteiden pääraaka-aineena on kierrätetyt sälekaihtimet, joista on matkan varrella syntynyt valaisimia ja sisustustuotteita, viimeisimpänä myös käteviä .VESKA -nimisiä kasseja.

Annan tuotteita on nähty mm. vuosien 2010 ja 2011 Habitare -messuilla (2011 tuotteita Trash Design
-osastolla), Kokkolan asuntomessuilla, sisustuslehdissä ja -blogeissa, MTV3:n Tyylivarkaat ohjelmassa sekä pienissä design -putiikeissa eri paikkakunnilla. Uusimpana myyntipaikkana tulee olemaan Kokkolan kauppakeskus Chydeniaan avattava pop-up store Himmeli, joka on avoinna 24.11. – 30.12.2012. Potentiaalinen joululahjaostos voisi toisin sanoen olla vaikkapa AND säleboksi, jota voi kayttää moneen eri tarkoitukseen.

”Aivan loistoa on kun löytää uusia ihmisiä.”

Näin kirjoitti Anna blogissaan viimekuun puolella, kun hän teki postauksen yhteisestä projektistamme, .VESKA -tuotteen logosta. Anna Nygård on erinomainen esimerkki siitä, kuinka oma, vahva tahto auttaa pienyrittäjää puskemaan itsensä eteenpäin. Se on asia, joka jokaisen nuoren suunnittelijan on omaksuttava, muuten ei ole maailmalle lähtemistä. Anna otti minuunkin alkujaan yhteyttä blogini sähköpostin kautta, josta tuttavuus laajeni facebookiin. Siellä pidämme nytkin yhteyttä viikoittain, koskien yhteistyötämme tai milloin minkäkinhetkistä tilannetta. Enkä suinkaan ole ainoa yhteistyökumppani, vaan Anna on rohkeasti lähtenyt hakemaan kontakteja monista muistakin bloggaajista ja design-tuotteiden jälleenmyyjistä. Esimerkillistä, sanoisin.

Lähteet
http://www.annanygard.com/
http://pophamsterjee.blogspot.fi/ (AND blog)
https://www.facebook.com/AnnaNygardDesign
+ yhteiset facebook -kekustelumme
http://www.divaaniblogit.fi/blogit/valkoinenharmaja/

Amanda Halonen"

 

Ei kommentteja: