Mökki(kesä)


Viime kesänä tehtiin Lennin kanssa mökkiä, kuvassa se on vielä hyvinhyvin keskeneräinen. Tänä päivänä siinä on jopa katto. Se on ihka ensimmäinen ikinä tehty mökki. Siellä voi leikkiä, piiloutua ja vaikka mököttää.
Alempi kuva on päivästä, jolloin kesken ruuvauksen alkoi sataa kaatamalla. Ei auttanut muu kuin ottaa vaatteet pois ja juosta rännien alta.

Kesä tulee heti toisena talven jälkeen!

Mustaa sälekaihdinta!



Materiaalia on nyt enemmän kuin koskaan, Kiitos Oulun kaihdinpalvelu ja Revonlahden Revon Kaihdin. Kerrassaan ihania ihmisiä ja hyvää palvelua!

Värejä tuli uusia muutama, joitakin puujäljitelmiä ja MUSTAA! Mustahan on aina in. Se on muovautunut tähän mennessä sekä säleboksisarjoiksi että .VESKA -laukuiksi. Mustaa jäljellä on vain osa yhdestä verhosta, joten jos joku lukija mahdollisesti tahtoo mustasta sälekaihtimesta jotain spesiaalia, kannattaa olla viim. huomenna yhteyksissä.






Lumi



Lumi yllättää jotenkin joka vuosi.
Tämä kaikki tuli viime yönä.
Toissapäivänä vielä haravoin, eilen oli tarkoitus kiskaista loput lehdet maasta, sinne jäi.
Voi kun tuo lumi ei sulais pois ennen ensi kevättä.

Co-operation / yhteistyö

Harva kierrätysmateriaali antaa mahdollisuuden tehdä tuotteita sarjana. Siihen ei aina sälekaihdinkaan pysty. Esimerkiksi eilen tein ainoastaan pieniä yksittäisiä sälebokseja retrohkosta oranssista sälekaihtimesta. Aina täytyy miettiä mihin pienen erän jotain erikoista sälettä käyttää.

Pop up- myymälä Himmelissä tuleekin olemaan noita oransseja koreja ainoastaan yksittäisissä lahjapakkauksissa.


Tämä talvi tuli just nyt, kun ollaan lähdössä Oulun suuntaan sälekaihdintenhakureissulle. Onneksi itse ei tarvi ajaa. On into päällä, kun saa uutta materiaalia. Ehkä uusia värejä, leveyksiä!?

Olen tosi ilonen siitä, kuinka ihania ihmisiä on ollut meilien toisessa päässä sekä puhelimessa muutaman päivän aikana. Olen vienyt yrittäjien aikaa sillä, että kyselen heidän roskistaan ja suurin osa näistä ihmisistä on ollut todella iloisia, että heidän materiaalejaan käytetään tällaiseen uusiokäyttöön.

Kiitos te kaikki, joiden pihoilta ja kellareista huomenna saan säleet hakea!

Kaihtinongelma ratkaistu -> Ouluun


Voi kuinka onni onkaan tämä webmaailma ja kiltit ihmiset. Olen saanut muutamilta yrityksiltä mahdollisuuden käyttää heidän ylijäämäroskat pois. Lähdetäänkiin kohti Oulua tekemään kierros eri yrityksissä. Jotenkin helpottavaa, kun ei tarvikaan tyhjästä pokseja nyhjästä. ;) 

 Muutes, mua on naurattanut pitkin päivää nämä kaksi hassua norjalaista. 


The Story of .VESKA

Story of .VESKA alkoi kun tein vahingossa ihan superison sälekaihdin laatikon joka lörpähti vasten tahtoani (kuvassa;). Lörpähdyksestä muotoutui pp-remmeillä kassi, jota voisi pitää vaikka rannalla.


No sen materiaalin vienti ja suuruus teki pahaa ja koossa pitämisessäkin on työnsä, JOTEN ajattelin tehdä pienemmän. Nykyajan maailmassa on hyvä tehdä jotain hyödyllistä ja niinpä .VESKAn tarkoituksena on toimia mm. pädien kätevänä kuljetusvälineenä. Trendiä ylimmillään. Sinne mahtuu myös esim. muistikirja, lompakko ja juomapullo. Aluksi ei ollut tarkoitus asentaa sisuspussikkaa, mutta se tulee olemaan käytännöllisyyden huippu sillä se on irroitettavissa ja pestävissä!


Parasta on, että veska oikeasti kestää melkeen mitä vaan, se ei edes syty palamaan vaikka yrittäisi (en ole kyllä kokeillut)!





Tuotekehittelyä

Parasta on kehittää uutta, saman tekeminen on jokseenkin "työstä käyvää". 
Tässä protoversio vinyylilevyistä valmistetusta lehtitelineestä. Nopeus tuntui olevan valttia tämän rakentamisessa. Yllätyin kuinka paljon erilaisia naistenlehtiä löyty meidän lehtihyllystä, kuka noi on hankkinut? 
Jotta tosta vois tulla oikea tuote, tulisi vinyylien taakse musta tai valkoinen puu, joka ei näkyisi oikeastaan ollenkaan ylä- tai alapuolelta. Lisäksi vinyylit tulis olla kiinni toisissaan tai ainakin yhtä suurilla väleillä.

Keltaista


Keltaista, niin hot väri, niin tykkäävä, ei niin kuitenkaan yleismaallinen, jotkut vihaa. Saattaa tuoda mieleen myös joulun, lähes kuin sinappia. Ruskean kanssa retrosta. Meidän eteinen on seinältään tuon värinen.

Blogin bannerin kuva on meidän eteisestä, tänään paistoi aurinko niin nätisti.

Hei klikkailkaa Mirkan blogin arvontaan, josta voit voittaa säleboksisarjan. Se arvotaan tänään!
Pian pian klikklik http://mirkajohansson.fi/blogi/?p=11537&lang=fi


Kukkaleikki

Mikä onkaan parempi tapa käyttää aurinkoisen päivän vapaa-aika? Leikkiä fotarilla? Hei vaan, meen nyt keittää kahvia. Ihaninta sunnuntaita!






VESKAn tuotenimike

Aivan loistoa on kun löytää uusia ihmisiä. Amanda Halonen on yksi näistä. Amanda suunnitteli pyynnöstäni Veska -sälekaihdin laukulle tuotelogon. Tykkään eri paljon! Kiitos Amanda!


Amandan blogia/portfoliota pääsee lukeemaan täällä.
Blogista löytyy superihania juttuja! Klikkaa Hep!

Kukka

Kukka joka etsii paikkaansa, viherkasvi, jota voi sitten taas viljellä uudelleen kun se rönsyilee.
Huomenna aion olla kodinhengetär ja tehdä kaikkia kotiäitijuttuja.


Arvonta taidegraafikon blogissa

Sain pari viikkoa sitten vieraan, jonka käynti painui mieleeni positiivisena ja ajatuksia herättävänä. 
Taidegraafikko Mirka Johansson ajeli pihaamme poikansa kanssa. Oli huippua, sillä Lennille tuli myös kaveri leikkimään. Tuntui siltä, että taas olen löytänyt yhden "samantyylisen tien" kulkijan, joka antoi paljon ajatuksia ja tietoa "tästä tiestä".  Olen iloinen, että sain tutustua Mirkaan ja että hänen kanssaan on niin helppo jutella. Kiitos Mirka!

Mirka kuvasi AND -tuotteita, jotka ovat vielä toistaiseksi "työhuoneella" ja hän lupasi pitää arvonnan omassa blogissaan.

Arvonta on käynnissä parhaillaan Mirkan blogissa sunnuntaihin 21.10.2012 saakka.
Kommentoi postausta ja osallistut valkoisen Säleboksisarjan arvontaan!
Klikkaa blogin arvontaan tästä.

Palapeli ja rakas joulupukki


Vissiin käsityönä tehty palapeli. Tykätään Lennin kanssa kovin!

Kuviosaha vois olla joulupukin kirjeen vähintään kakkostoive. Uusi porakone taitaa olla ykkönen. Nykyistä pitää hakata oikeen kunnolla, jotta suostuu pakittamaan.
Maalejakin olis kiva saada joulupukilta, kaikkia eri värejä ihan hirmusena.
Lukeekohan joulupukki blogeja???

Paperiteline

OI löysin superhyvän telineen kirpputorilta. Papereita kertyy päivä päivältä enemmän pöydälle, tärkeitä sellaisia. Nyt saan ne järjestykseen, tai ainakin talteen.


Materiaalista innostuneena



Vuodesta 2009 oon tehnyt kaikenlaista kierrätysmateriaalista. Nyt kaikista innostavin materiaali on sälekaihdin. Aluksi tein siitä varjostimia valaisimiin, mutta nyt lamppuhommat on jäänyt taka-alalle ja teen pääasiassa sisustukseen muita tuotteita.

Materiaalia eli sälekaihtimia on tarjolla runsaasti. Tosin Kokkolan varastot olen tainnut tyhjentää n y t nyt. Helsingistä on tulossa kuorma säleitä rikottaviksi ja uudelleen kasattaviksi. Huomenna taidan olla jo matkahuollon asiakkaana. Huippua, sillä valkoinen säle on jo loppu.

Teen parhaillaan varastoa pariin eri myyntitapahtumaan tänne Kokkolaan. Tosin mitään tietoa menekistä ei ole. On ensimmäinen kerta, kun oikeasti myyn tuotteitani.

-Anna





Tanskalainen maajussi

Yksi huipuista ja parhaista televisiosarjoista on Tanskalainen maajussi! Jussin nimi on Frank Erichsen. Onneksi tällaisia ohjelmia vielä luodaan. Tuntuu siltä, että ohjelman sisältö tulee itsestään, ei väkisin vääntämällä.

Frankin nettisivut löytyvät täältä. Juu, ne on tanskaksi. Googlen kääntäjälle hommia, jos oikeasti kiinnostaa.

Tanskalainen Maajussi Yle Fem keskiviikkoisin klo 20.30. Lisätietoja täältä.


Blogin jälleenrakennus

Hiljaista on ollut täällä ja pienen ajatuksen verran mietin poistanko kaikki vanhat tekstit. Tein niin, sinne meni. Hups.

Loppuis jo sade. Tuntuu, että vettä on tullut jo kahden kuukauden ajan.
Ollaan Lennin kanssa aloitettu aamusaunominen, parasta aamuissa!
Kuva on viime vappuna otettu, seuraavaa vappua odotellessa.

Mietin pitkään aloitanko enää kirjoittamaan tänne, mutta nyt aloitin. Kirjoitan silloin kun siltä tuntuu.